Kisfaludy Program

 

VEKOP-1.2.6-20

vekop

 

Vendéglő
Programajánló

Programok, akciók
Kölföldi partnereink
Történelmi emlékhelyek

Csata Vendégház

A Csata vendéglő és panzió a történelmi Isaszeg város központjában található (Rákóczi utca 8.). Az üzletházban 80 személyes étterem, 28 fő elhelyezésére alkalmas korszerű, kényelmes panzió működik, wi-fi internet-hozzáférési lehetőséggel. Az épület alatti borospince 15 fős társaság befogadására alkalmas, nyaranta pedig hangulatos, virágos kerthelyiség is üzemel. Vendéglőnkben vállalati rendezvények, osztálytalálkozók, családi összejövetelek lebonyolítását vállaljuk.

 

 

Elhelyezés a panzióban:

2 és 3 ágyas szobákban, saját fürdőszobával.

 

Nézzen körbe városunkban!

Isaszegen zajlott le az 1848-49-es szabadságharc tavaszi hadjáratának döntő csatája 1849. április 6-án. Honvédeink Görgey Artúr tábornok vezetésével fényes győzelmet arattak a Windischgrätz tábornagy vezette osztrák csapatok felett. A dicső csata emlékét őrzi a Szoborhegyen álló Honvédemlékmű, Radnai Béla szobrászművész alkotása, a Katonapallagon található Honvédsírok a harcban elesett hősök nyughelye.

 Látogatóink szervezett városismereti kirándulás keretében ismerkedhetnek meg Isaszeg történelmi helyeivel, múzeumával, műemlékeivel. Gyalogos és kerékpáros túrákat tehetnek a környékbeli erdőkbe igény szerint idegenvezetéssel is. A város melletti halastavakban mindig van elég hal ahhoz, hogy a horgászat szerelmesei kiélhessék szenvedélyüket. A településen található lovas tanyákon lovagolhatnak, a kevésbé bátrak szekerezhetnek is. A Pilisi Parkerdőgazdaság erdeiben vadászati lehetőséget is találnak.

 

A néptánc szerelmeseinek a több mint 50 éves Isaszegi Néptánc Együttes szívesen tart bemutatót:

A közelben található Gödöllő, ahol szintén érdekes kirándulást lehet tenni a Királyi Kastélyba (Sissy kastély), megtekinthető a közelmúltban felújított Királyi Váró, vagy a máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilika.

Egy 15 perces autóúttal könnyen eljuthatnak Mogyoródra, ahol Magyarország egyik legnagyobb aquaparkja és go-kart pálya várja az érdeklődőket, valamint itt található a Hungaroring, melyen végig izgulhatnak néhány Forma 1 vagy gyorsulási versenyt.

A közeli Veresegyházon medve és farkas farm üzemel, hogy testközelből, mégis biztonságban nézhessék meg ezeket a fantasztikus állatokat.

 

További szolgáltatásainkról ide kattintva kaphat tájékoztatást.

Panaszkezelési szabájzatunkról ide kattintva kaphat tájékoztatást